TUF Skidläger i Kungsberget 2021

Hej alla kära, glada TUFfare därute 😊!
Tiden är inne och den långa väntan är över. Nu är det äntligen dags för vårt efterlängtade ungdomsläger. I år kommer vi att åka till Kungsberget för att tillbringa fyra underbara heldagar fullspäckade av skidor, gott sällskap samt massa smått och gott (!). Vi kommer att bo i mysiga stugor och att njuta av den underbara naturen och fina skidåkningen som Kungsberget erbjuder som bäst under vintern.
Målet som alltid har varit med våra läger är att kunna skapa gemenskap och få turkiska ungdomar runtom i landet att träffa andra i sin ålder, lära känna varandra och HA KUL TILLSAMMANS helt enkelt.
Under lägret kommer vi bland annat att anordna… skulle vi precis skriva men vi vill inte avslöja för mycket redan nu. Just nu är vi i full gång med planeringen kring resan som kommer att äga rum den 19–23 december 2021. Vi kommer att hålla er uppdaterade om all kommande information här på våra sociala medier under veckan. Det enda du behöver göra är att HÅLLA UTKIK här så hoppas vi att alla är lika supertaggade som vi är! Nu gör vi detta till en rolig start på jullovet!!!Datum: ‪19–23 december‬
Plats: Kungsberget
Deltagaravgift: 500 kronor
Ålder: 15–25 årVänligen skicka in din ansökan till info@tuf.nu senast ‪den 8 december. Vid ansökan vill vi även att du ska ange följande uppgifter:
– Namn
– Ålder (åååå.mm.dd)
– Telefon
– Specialkost
– Skriv några meningar om varför just du vill följa med oss på skidläger.Har du några frågor eller funderingar är det bara att skriva till oss på info@tuf.nu! Vi ser fram emot din ansökan!Må väl till dess!

Meny