Ledarskapsutbildning

Ska man nå sina mål så ska man vara TUF(f)!

Vill du nå dina mål och förverkliga dina visioner men även stärka dig själv som person och få kunskaper för livet? Då är det TUF du ska vända dig till! Vi är här för att hjälpa dig på vägen till dina mål.

Ansök om att delta på vår ledarskapsutbildning och lär dig allt om hur en ledare ska agera i olika situationer, vikten av att ge feedback som ledare, vad skillnaden mellan en ledare och chef är och mycket mer.

Utöver den personliga utvecklingen som utbildningen kommer att bidra med, kommer denna utbildning även att vara en merit som du kan ha med i ditt CV.

Utbildningen kommer att hållas av Ahmet Önal (Senior Advisor) och den sträcker sig över två dagar där vi varvar teori med praktiska övningar. Ahmet Önal arbetar med att utveckla stora och medelstora företags strategier och strategigenomföranden. Han har arbetat med olika branscher såsom: bank, försäkring, biotech, medtech, retail och verkstadsindustri.
Han har utvecklat och utbildat nästan 3000 chefer runtom i hela världen inom strategiutveckling och ledarskap.
Ahmet Önal är idag ordförande för Svensk-Turkiska Riksförbundet. Han var även med och grundade Turkiska Ungdomsförbundet samt var ordförande för TUF i 7 år.

Ansökan är öppen för alla då utbildningen hålls på svenska. Du som är medlem och bor i Stockholm eller närliggande städer är dock prioriterad. Mat och logi ingår för våra deltagare som bor utanför Stockholm.

Vid ansökan ska dessa uppgifter anges:

– Namn
– Ålder
– Kontaktuppgifter (mailadress, telefonnummer och adress)
– Specialkost

Skicka in din ansökan till: info@tuf.nu

Sista ansökningsdag är 20:e november!

DATUM: 1-2 december
PLATS: Brantingrummet, ABF-huset, Stockholm
ÅLDERSGRÄNS: 15-25 år
DELTAGARAVGIFT: Gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.

Meny